Gelderland is één van de mooiste Nederlandse provincies om een lange zwerftocht door de natuur te maken. De landschappen zijn prachtig en afwisselend, en de afstanden zijn immens. Van Wageningen tot Zwolle kan je door blijven lopen, zonder ooit het bladerdak boven je hoofd te moeten missen. En op de lege heides en zandverstuivingen van de Veluwe kan je oprecht nog verdwalen – en wie is daar soms nu niet aan toe?

Op een lange hike is je smartphone je beste vriend: om de weg te vinden met een app, opnames te maken van de ongerepte natuur en te betalen wanneer je onderweg een leuk theehuisje tegenkomt. Tegelijkertijd moet je telefoon bestand zijn tegen regen, ongelukjes en hitte. Met de volgende accessoires van webwinkel Holdit.com/nl/ maak je jouw mobieltje geschikt voor zelfs de aller langste zwerftochten door Gelderland.

Siliconen hoesje

Een siliconen beschermhoes is veel zachter dan een hardcase. Het hoesje is gemaakt van zacht, elastisch plastic en vormt daardoor een ‘bumper’ rondom je kwetsbare elektronica. Met een siliconen hoesje van Holdit.com/nl/ kan je telefoon een val op kiezelsteen of een aanvaring met een boom overleven. Dit type flexibele hoesjes sluit nauw aan rond je smartphone, maar kun je toch eenvoudig van je telefoon halen wanneer dit even nodig mocht zijn.

Pouch

Voor een lange hike door Gelderland wil je zorgvuldig pakken, zodat je jouw handen vrij hebt. Daarom gebruik je bij voorkeur een waterzak in plaats van een drinkfles, zodat je zonder handen kunt drinken. Kleding en accessoires berg je zó op, dat ze je niet in je bewegingen belemmeren. En je smartphone kan je het beste niet in je broekzak steken, waar hij na een kilometer of wat echt heel onaangenaam in de weg begint te zitten.

Een pouch van Holdit.com/nl/ is een veel betere oplossing, waardoor je mobiel én niet in de weg zit en toch snel beschikbaar is. Zo’n pouch hang je als een schoudertas rond je lijf of je bevestigt hem rond je taille. Hierdoor kom je ook nog eens als een doorgewinterde wandelaar over op de mensen die je onderweg ontmoet!

Finger strap

Gelderland heeft voor Nederlandse begrippen flink wat hoogteverschillen. Denk aan heuvelbossen, rivierdijken en zelfs (bescheiden) watervallen en stroomversnellingen. Als je op dit soort plekken gaat hiken, kan het natuurlijk gebeuren dat je een keertje valt. Hopelijk kom jij er ongeschonden vanaf – maar als je jouw smartphone gebruikt om de weg te vinden, kan deze uit je hand vliegen en ergens in het kreupelhout, de bramen of de rivier belanden.

Een finger strap is een handige oplossing van Holdit.com/nl/, en bestaat uit een sterke, comfortabele strip die je rond je vingers wikkelt. Zo blijft je dure telefoon zelfs bij een ongelukje netjes in je hand. De finger strap is met behulp van de meegeleverde sterke tape eenvoudig aan je telefoonhoesje te bevestigen.